Olika sätt att använda ballonger i din marknadsföring

· Driva företag
Author

Ballonger är en otroligt effektivt, roligt och enligt oss underutnyttjat marknadsföringsteknik. Användningsområdena är många och möjligheterna att anpassa designen är även den stor. 

BallongerGåvor och dekorationer

Att ge bort ballonger med företagets tryck på kan vara mycket roligt, speciellt om produkterna man tillverkar riktar sig till barnfamiljer. Heliumballonger ger dessutom mottagaren möjligheten att prata med rolig röst under några minuter, något som underhåller även vuxna. Roligaste ballongen att ge bort eller dekorera med är folieballongerna. Dessa håller trycket betydligt längre än latexballonger och går dessutom att få i egna former, som till exempel i företagets logotyp.

Portaler

På mässor eller företagsevenemang kan portaler av ballonger vara ett effektivt sätt att väcka uppmärksamhet. Dessa kan göras på flera olika sätt men det enklaste sättet är att köpa kedjeballonger som är designade speciellt för ändamålet. Dessa har en förlängning på toppen som gör att man kan knyta fast den i andra ballonger och på det sättet bygga en kedja.

Jätteballonger

Stora, heliumfyllda ballonger är ett perfekt sätt att skapa flygande reklamplatser och få dig att synas på långt håll oavsett om du är på mässan eller företagsfesten. Ballongerna finns självklart i flera olika storlekar där den största vi känner till är över två meter i diameter.