Att åka på en konferens

· Driva företag, Tips
Author

Som företag så kan det vid vissa tillfällen vara en fördel att samla ihop antingen sina anställda eller presumtiva kunder till ett event av något slag. Att åka på en konferens någonstans kan vara det som företaget behöver. Det kan vara att tajta ihop arbetslaget ännu mer eller bjuda in kunder för en visning av nya produkter.

Vill man ge sig iväg från sin hemort så kan vi tipsa om att planera en konferens i Övik. Det kan finnas fördelar att förlägga sitt event på annan ort. Genom att få åka någonstans på konferens gör att det blir en annan fokus på eventet. Även om det kan fungera väldigt bra på hemorten så blir det annorlunda om man åker iväg. Örnsköldsvik har mycket att erbjuda både för den som kommer hit för ett möte med konferens men också runt kring staden.

Om ni väljer att åka till Örnsköldsvik, eller Övik som det kallas av de som bor där innebär att ni befinner er i Foppaland. Det är mycket hockey i staden och den Evenemangsarena som även ni kan hålla er konferens eller event i kan också erbjuda hockey om det är säsong. Arenan ligger bara en kort promenad från stadens centrum vilket gör att man kan gå runt och se vad som erbjuds i de butiker som finns. Sommartid så kan en tripp ut till Ulvön och kanske en surströmmingsprovning var det som lockar.