Sälja de maskiner som inte behövs

· Driva företag, Tips
Author

Om du driver en entreprenadfirma så kan det finnas maskiner som det inte finns användning för. Ni kanske köpt in nya modernare som gör jobbet nu och då kan det finnas en fördel att försöka sälja de maskiner som inte behövs i företaget.

För att få så mycket som möjligt av företagets äldre maskinpark så kan ni göra ett försök att sälja dessa utomlands. Ta hjälp av ExpoIndustri som skapat en portal för annonser för dig som både vill köpa men också sälja dina maskiner. Annonserna når både Sverige men också resten av Europa och Sydamerika. Du kan läsa mer här om de tjänster som erbjuds på sajten. Det kan vara små men också relativt stora företag som kan vara intresserade av just de maskiner ni har till försäljning.

Genom att få sälja bort delar av maskinparken som inte gör någon bytta ger företaget ett bra kapital att köpa in ny maskiner som kan användas i verksamheten. Det är viktigt att de maskiner som man har i sin park gör någon nytta och drar in pengar till företaget. Så klart så kan det finnas spekulanter i er närhet men det kan vara värt att annonsera hos ExpoIndustri för att få en större spridning på de maskiner man har till försäljning. Det kan vara företag i Sydamerika som gärna köper en äldre modell av grävmaskin.