Se över företagets lokaler

· Tips
Author

Det är viktigt att men regelbundet ser över företagets lokaler. Det kan finnas saker som behöver åtgärdas för att öka säkerheten eller så att inget är på väg att haverera. Det kan finnas en fördel att skapa en underhållsplan för fastigheten som man regelbundet går igenom och uppdaterar om så skulle behövas.

Det kan vara så att fastighetens låssystem har en massa år på nacken och det skulle vara bra att uppdatera detta till ett nytt modernt. Har man noterat detta i den underhållsplan så har denna åtgärd hamnat med i budgeten för underhåll. Ta en titt hos BB Gruppen för att bestämma vilket låssystem som ska beställas. Det kan vara läge att satsa på ett modernt låssystem där borttappade nycker aldrig blir ett problem mer.

iLOQ är ett digitalt låssystem där alla nycklar är starkt krypterad och kan enkelt omprogrammeras om de skulle behövas. En borttappad nyckel tas enkelt ut ur systemet och blir oanvändbar i systemet. En nyckel kan fungera för flera olika dörrar i ert företags fastighet och ett mikrochip i nycklar styr vilka lås som ska kunna låsas upp. Det är ett utbyggbart system som kan innefatta hissar, hänglås och annat som företaget använder sig av.

Förutom låssystem så kan det finnas annat som behöver översyn och underhåll. Fläktsystem är något som är viktigt för att skapa en bra arbetsmiljö för alla som arbetar i lokalerna. Dagens fläktsystem justeras in på ett sätt som gör att ventilationen förebygger mycket av den dåliga lukt som uppstår i lokalerna. En god ventilation ser också till att man kan förebygga fukt som kan leda till mögel. Både fastighet och de som befinner sig i den kommer att må bra av god ventilation.